Za 2 osebi oziroma cca. 6 palačink:
Stehtamo vse naštete sestavine in jih zmešamo z metlico. Metine liste operemo, jih narežemo na tanke rezine in stresemo k masi za palačinke. Maso pustimo stati vsaj 15 minut, lahko tudi več.
Ponev premažemo s kokosovo maščobo (ali drugo maščobo, ki jo uporabljate za peko), počakamo, da se malo segreje in vanjo zlijemo pripravljeno maso (toliko mase, kot jo zadošča za 1 palačinko). Ponev obračamo tako, da se masa lepo razporedi po posodi. Na palačinki se pričnejo delat mehurčki, pečemo približno 3 minute na eni strani, nato jo previdno obrnemo z obračalko.
Pri veganskih palačinkah moramo biti previdni, ker v masi ni jajc in je zato bolj mehka. Morda vam prva ne uspe, verjamem pa, da bo ostalih 5 ali 6 odličnih.
Palačinke namažemo s poljubnim nadevom in jih zvijemo ali zložimo.