Sestavine za testo zmešamo in gnetemo dokler ne dobimo homogene mase. Maso pustimo stati, medtem ko pripravimo nadev.
Špinačo in tofu zmiksamo s paličnim mešalnikom, vendar z miksanjem ne pretiravamo. Zmeljemo indijske oreščke ter jih skupaj z vsemi začimbami vmešamo v maso.
Testo razdelimo na 2 dela in posamezen del razvaljamo v obliki kroga s premerom cca. 30 cm. Namastimo pekač in vanj položimo prvo plast testa. Nadev razporedimo, kot je prikazano na sliki. Na področju nadeva posujemo malo krušnih drobtin, na delih, kjer se bosta plasti testa stikali, pa pokapljamo z malo vode. Preko pripravljene površine položimo še drugo plast testa. Na obrobnih delih, kjer se obe plasti stikata, z vilico ali čim podobnim obe plasti pritisnemo skupaj. Prav tako to naredimo na osrednjem delu, kjer si lahko pomagamo s poveznjeno skodelico. Vrhnjo površino premažemo s premazom in posujemo s sezamom.
Pečemo približno 30-40 minut pri 180 stopinjah oziroma vse do takrat, ko površina lepo porjavi.