Postani član

Vabimo vas k včlanitvi v Slovensko vegansko društvo. Ob včlanitvi prejmete člansko kartico ugodnosti, z njo pa lahko koristijo popuste pri različnih ponudnikih veganskih izdelkov. S plačilom članarine podprete delovanje društva in njegove projekte.

Vabimo vas, da si pred včlanitvijo ogledate statut društva.

Včlanite se lahko preko spodnje spletne prijavnice. Znesek članarine lahko nakažete na transakcijski račun SI56 6100 0000 5496 464, odprt pri Delavski hranilnici v sklic vpišite SI99, v namen pa "Članarina ime in priimek"). Članarina znaša 10€, ali po želji več.

V društvo se lahko včlanite tudi na različnih dogodkih, kjer sodelujemo z našo stojnico.

 

Podaljšanje članarine

Če ste že član Slovenskega veganskega društva lahko članarino za tekoče leto podaljšate tako, da na naš bančni račun (SI56 6100 0000 5496 464, odprt pri Delavski hranilnici) nakažete članarino v višini 10€. V namen plačila napišite SI99, v namen pa "Članarina ime in priimek". Na vaš naslov bomo v roku nekaj dni poslali nalepko za vašo člansko izkaznico, s katero boste lahko koristili popuste pri naših ponudnikih ugodnosti.

 

Spletna včlanitev

V Slovensko vegansko društvo se lahko včlanite tudi preko spodnje spletne prijavnice. Znesek članarine lahko nakažete na transakcijski račun SI56 6100 0000 5496 464, odprt pri Delavski hranilnici v sklic vpišite SI99, v namen pa "Članarina ime in priimek"). Članarina znaša 10€, ali po želji več. Po prejemu nakazila članarine, vam bomo po pošti poslali člansko kartico ugodnosti.
 

 Strinjam se, da društvo na moj e-naslov pošilja društvene novičke
 Strinjam se, da društvo na moj elektronski naslov pošilja društvena obvestila
 Strinjam se, da društvo na moj domači naslov pošilja pošto
 

Captcha koda

Kliknite na sliko za prikaz nove kode.
 

* S pritiskom na gumb Pošlji se strinjate,  da želite postati član-ica Slovenskega veganskega društva, da ste seznanjeni s statutom društva in da se zavezujete, da boste ravnali v skladu z njim. S podpisom te izjave dovoljujete obdelavo vaših osebnih podatkov za namene informiranja o delu društva (vabila, akcije, informativno gradivo in drugo). Društvu dovoljujete zbiranje, obdelavo in uporabo vaših osebnih podatkov za potrebe delovanja društva, pri čemer je dolžno ravnati v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Dovoljujete tudi javno objavljanje slikovnega, video in zvočnega materiala, ki prikazuje dejavnost društva in vsebuje vaše posnetke. Mladoletni člani, mlajši od 15 let, morajo za včlanitev pridobiti soglasje staršev ali zakonitega zastopnika.