Search
Close this search box.

Pogled v fantastično novo vegansko popotniško knjigo


Vegansko potovanje je s pravimi informacijami lahko bogatejše.

Wendy Werneth je dinamična, nadarjena pisateljica in svetovna popotnica, na spletu znana kot “Nomadska veganka”. Po obisku stotih držav je odkrila, da na potovanjih uživa veliko bolj kot prej, preden je postala veganka. Wendyina nova knjiga Veggie Planet: Odkrij v priljubljenih svetovnih kuhinjah skrite veganske zaklade bo gotovo opogumila tudi druge vegane, da prepotujejo svet.

Globalni vegan

Svet je veganom veliko prijaznejši, kot si mislite, je uvodno sporočilo knjige Veggie Planet.
S tem se kot veganka in popotna novinarka povsem strinjam. Knjiga na razumljiv način pokaže, zakaj in kako lahko to izkusite še sami.

S pomočjo knjige lahko od potovanja odnesete več, pa najsi gre za pot po deželi ali obisk restavracije v soseski.

Glas

Zaradi priljubljenosti širom sveta so v Veggie Planet zajete kitajska, etiopska, grška, turška, indijska, italijanska, mehiška, bližnjevzhodna, maroška, tajska in vietnamska kuhinja. Wendy ponudi čudovit pregled vsake kuhinje in predlaga nasvete za naročanje veganskih različic jedi, ki pogosto vsebujejo meso.

Njeno pisanje je pozitivno in bralec se z njim z lahkoto poistoveti, njen glas je močan, izviren ter sočuten in bralcu vzbuja željo po nadaljevanju branja. To je idealna kombinacija za knjigo, ki vsebuje veliko uporabnih informacij.

Interaktivno

Elektronska različica knjige Veggie Planet je interaktivna. Na začetku lahko v vnosno polje vpišete svoj e-mail naslov in tako lahko dodatne vsebine prejmete kar nanj. Brezplačni bonus paket vključuje brezplačne žepne vodiče, ki jih lahko uporabite, ko jeste zunaj ali ko potujete ter slike jedi iz knjige.

Veggie Planet je vodič, ki na zabaven način predstavi tako potovanje kot kulinariko. Z veseljem bi ga priporočila vsakomur, ki ga zanima vegansko popotovanje. Prav tako bi ga priporočila vsem, ki jih preprosto zanima spoznavanje mednarodne veganske kuhinje.

Veggie Planet je na voljo na Amazonu in po številnih neodvisnih knjigarnah po svetu.

 

Vir: www.plantbasednews.org
Vir fotografije: www.thenomadicvegan.com
Pripravila: M. S. G.

Deli stran: