Kat Von D bo svojega otroka vzgajala kot vegana

novica_Kat-von-D-2.jpg

Noseča zvezdnica je svojim oboževalcem zagotovila, da bo njen fantek aktivist za živali.
Veganska podjetnica Kat Von D in njen mož, glasbenik Rafael Reyes, sta pred kratkim oznanila, da pričakujeta svojega prvega otroka. Von D je na svojem Instagramu  objavila sliko s pripisom "It's a boy!"

Velika večina njenih 6,6 milijona sledilcev ji je poslalo čestitke, z izjemo nekaj ljudi, ki so kritizirali zgovorno aktivistko za živali. Po njihovo naj bi svoje veganstvo izničila s trditvijo, da bo z rojstvom otroka povečala svoj ogljični odtis. "Svojega veganstva nisem izničila na nikakršen način." pravi Von D, "Če že, se veselim promovirati vegansko nosečnost in vzgojo aktivista za živali. Mislim, da se ne zavedate posledic, ko tako govorite z ljudmi, saj s tem naredite več škode kot koristi glede premika k veganstvu."

V zadnjih letih je Von D uporabila svojo slavo za promocijo veganstva na veliko načinov. 2016. je oznanila, da bo preoblikovala svojo kozmetično znamko Kat Von D Beauty, da bo v celoti veganska, nenehno podpira organizacijo za pravice živali Mercy For Animals ter kasneje letos planira izdati linijo unisex čevljev v 28-ih stilih.

Vir: vegnews.com 
Foto: Mariano Vivanco 
Pripravila: M. Anžin
Datum: 26. 5. 2018