Vegan ali vsejedec?

novica_peta_zmenki_vegan_vs_vsejed_1.jpg

 

PETA se je odločila narediti eksperiment, pri katerem so se osredotočili na to, kateri moški so pri iskanju partnerk uspešnejši – vsejedi ali rastlinojedi. Kakšni mislite, da so bili rezultati?

Na spletni aplikaciji, ki je namenjena povezovanju z ljudmi, so naredili dva profila za Petra, 29-letnega moškega iz Melbourna. Enega, ki je prikazoval Petra kot vsejedca in drugega, ki je Petra prikazoval kot vegana. Pri obeh profilih so na slikah uporabili isto osebo. Izkazalo se je, da je bil veganski profil pri osvajanju žensk veliko uspešnejši kot vsejedi. V enem tednu je namreč zbral kar 109 ujemajočih žensk, z vsejedim Petrom pa se je povezalo le 54 žensk. Poleg tega je veganski Peter dobil 11 zasebnih sporočil, vsejedega Petra pa so čakala samo 3.

Pripenjamo še primere slik, ki so jih objavili na profilih. Medtem ko je rastlinojedi Peter imel na sebi majico z napisom »vegan«, v supermarketu poziral ob lubenici in na obali v objemu stiskal pasjega prijatelja, je imel vsejedi Peter na sebi majico z napisom »bacon« (slanina), v supermarketu je z nasmehov na obrazu v roki držal surovo meso, na obali pa poziral med ribolovom.

 

novica_peta_zmenki_vegan_vs_vsejed_2.jpg

novica_peta_zmenki_vegan_vs_vsejed_3.jpg


PETA verjame, da eksperiment kaže na to, da se veganski moški veliko bolj zabavajo kot vsejedi.

Vir: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-4225592/Vegan-men-double-matches-Tinder-says-PETA.html
Vir slik: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-4225592/Vegan-men-double-matches-Tinder-says-PETA.html
Pripravila: Patricija
Datum objave: 27.2.2017