Pomoč pri tisku knjige Hrana za mir in obisku avtorja Willa Tuttla

Spoštovane članice, člani in simpatizerji!

Navdušeno vam sporočamo, da bo kmalu na voljo slovenski prevod knjige »Hrana za mir« (The World Peace Diet) avtorja dr. Willa Tuttla. Po izdaji, natančneje 5. julija, bo Slovenijo obiskal avtor, ki bo predaval na večji tiskovni konferenci.

Knjiga The World Peace Diet je bila marca 2010 najbolje prodajano delo na Amazonu. Poimenovana je bila kot najpomembnejša knjiga 21. stoletja, saj postavlja temelje za novo družbo, zasnovano na resnici o medsebojni povezanosti celotnega življenja na Zemlji. Gre za prvo knjigo, ki razjasni nevidne povezave med našo kulturo, prehrano in izvorom širšega razpona problemov, in poda pot do pozitivne preobrazbe življenja posameznika in življenja celotne družbe. Čeprav mnogi razpravljajo o tem, katera prehrana je najboljša za zdravje in dolgo življenje, to delo ne govori o prehrani na ta običajen način. Knjiga raziskuje globoke družbene in duhovne posledice naših prehrambnih navad in mentaliteto, ki jih podpira. 

Zelo bomo veseli vsake pomoči pri tisku knjige in gostovanju avtorja v Sloveniji. Donacije lahko nakažete na transakcijski račun Slovenskega veganskega društva:

TRR: SI56 6100 0000 5496 464, odprt pri Delavski hranilnici
Prejemnik: Slovensko vegansko društvo, Bilečanska 5, 1000 Ljubljana
BIC/SWIFT: HDEL SI 22
Koda namena: CHAR
Namen: Donacija za knjigo Hrana za mir in obisk avtorja
Sklic: SI00 DDMMLLLL (datum nakazila v tem formatu)

Veseli bomo tudi, če boste informacijo o zbiranju sredstev delili naprej. Če bi želeli kako drugače pomagati pri izdaji knjige ali obisku avtorja, nam pišite na info@vegan.si. Vnaprej sem vam toplo zahvaljujemo za izkazano podporo.

Milan Mrđenović,
predsednik

novica_pomoc_hrana_in_mir.jpg