Search
Close this search box.

Izšla je knjiga: Program za ozdravitev sladkorne bolezni


Pri Založbi Planet je izšla izjemno dragocena knjiga mednarodno priznanega zdravnika dr. Neal Barnarda, z naslovom: Program za ozdravitev sladkorne bolezni. Gre za prvo tovrstno knjigo v Sloveniji, ki ima opisan natančen program, kako pozdraviti sladkorno bolezen. Mnogim ljudem bo ta knjiga rešila ali dramatično izboljšala življenje.

V Sloveniji je trenutno okoli 135 tisoč sladkornih bolnikov, zaradi napačnega prehranjevalnega in življenjskega sloga pa je še bistveno več kandidatov za to bolezen. Mnogi imajo povišan krvni sladkor. Število bolnikov se namreč globalno povečuje. Na svetu je trenutno več kot 260 milijonov ljudi, ki trpi zaradi sladkorne bolezni, in po sedanjih ocenah bo do leta 2025 število ljudi s sladkorno boleznijo preseglo 418 milijonov.

Če imate sladkorno bolezen, so vam verjetno povedali, da je vaše stanje neozdravljivo. Dolga leta je v konvencionalni medicini veljajo, da je v primeru sladkorne bolezni produkcija inzulina za vedno okvarjena. A kot nam v svoji prelomni novi knjigi »Program za ozdravitev sladkorne bolezni« pokaže zdravnik dr. Neal Barnard, to preprosto ni res. Sladkorna bolezen ni več stanje, s katerim se morate sprijazniti. Ni treba, da se počasi in postopoma poslabšuje. Če ste sladkorni bolnik, je zdaj čas, da bolezen vzamete v svoje roke – in ozdravite. Ta knjiga predstavlja popolnoma novo metodo za preprečevanje, nadzor in popolno ozdravitev sladkorne bolezni.

Knjiga je namenjena praktično vsem ljudem. V prvi vrsti sladkornim bolnikom, da si s preprostim programom prehranjevanja pozdravijo sladkorno bolezen tipa 2 ter omejijo nadaljnjo škodo pri sladkorni bolezni tipa 1. Njihovim domačim in prijateljem, da bodo lažje razumeli in podprli zdravilni način prehranjevanja. Zdravstvenim delavcem, da bodo ovrgli dolgotrajno medicinsko doktrino, da je ta bolezen neozdravljiva, čeprav že mnogo let obstajajo nasprotni znanstveni dokazi. In nenazadnje vsem ostalim ljudem, ki bi se z zdravim prehranjevalnim slogom radi izognili tej bolezni.

Knjigo lahko kupite tudi v naši spletni trgovini.

Več informacij o knjigi.

Deli stran: