Izšla je knjiga Kitajska študija KUHARICA

Objavljeno: 12. oktober 2013

Pri založbi Sitis je izšla Kitajska študija KUHARICA - knjiga z več kot 120  veganskimi recepti.

Kitajska študija KUHARICA je polna koristnih nasvetov kako uporabljati nepredelana živila in kako z rastlinsko hrano zagotoviti vnos vseh potrebnih hranil. Jedi boste pripravljali hitro, neznansko uživali v izjemno bogatih okusih in lepem videzu. Knjiga ima 284 strani in več kot 120 receptov z barvnimi fotografijami.

Knjigo je napisala Dr. Leanne Campbell, hčerka avtorja Kitajske študije, dr. T. Colina Campbella. Znanstvenica, mati dveh otrok, je pripravila recepte za hitro pripravljene jedi, skoraj brez dodane maščobe ali sladkorja, ki so všeč tudi otrokom. Recepti so nastajali v domači kuhinji, ob koristnih nasvetih družinskih članov.

Knjiga Kitajska študija je v celem svetu sprejeta kot ena najpomembnejših, kadarkoli objavljenih zdravstvenih in prehranskih knjig, ki so jo tudi bralci dobro sprejeli, kar dokazuje skoraj 900.000 prodanih izvodov. Knjiga, ki je zaznamovala naše desetletje je tudi v Sloveniji ena najbolj prodajanih knjig. Nekateri jo imenujejo Prehranska biblija.

Kitajska študija KUHARICA temelji na tej “prehranski bibliji” in drugih znanstvenih dokazih, kako celovita rastlinska hrana zagotavlja odlično zdravje, preprečuje bolezni in vodi tudi do ozdravitve. Je odličen pripomoček pri skrbi za svoje zdravje in zdravje družine.

Za predogled knjige kliknite tukaj