Izšla je brošura Veganstvo

Objavljeno: 6. junij 2013

Sporočamo vam, da je izšla brošura Veganstvo avtorja dr. Ernsta W. Henricha. Z vašo pomočjo smo zbrali dovolj sredstev za tisk 10.000 brošur. Prostovoljci ste donirali kar 840 evrov, del sredstev so krili sponzorji: založba Avrora, ekološka trgovina Kalček, Društvo za osvoboditev živali, tiskarna Eurograf in Loving Hut Slovenija, polovico stroškov tiska pa je kril sam avtor brošure.

Vsi, ki ste nakazali sredstva, boste v kratkem dobili svoje izvode po pošti. Iskreno se vam zahvaljujemo za vašo pomoč! Zahvaljujemo se tudi vsem, ki ste sodelovali pri prevajanju, lektoriranju, strokovnem pregledovanju in oblikovanju brošure ter vsem ostalim, ki ste kakorkoli pripomogli k izidu brošure.

Obenem vas že sedaj vabimo na predavanje ob izidu brošure, ki bo v ponedeljek, 17. junija ob 17:30, v trgovini Kalček na Celovški cesti 268 v Ljubljani. Predaval bo mag. Marko Čenčur, ki bo predstavil brošuro in razložil, zakaj pogosto uporabljani izgovori ob uživanju mesa ne držijo ter predstavil znanstvene razloge, ki podpirajo trditev, da je veganska prehrana lahko primerna in zdrava za vsa življenjska obdobja. Več informacij o dogodku najdete na http://www.vegan.si/dogodki/predavanje-ob-izidu-brosure-veganstvo/ in na Facebooku.

Brošuro bo sicer možno dobiti na vseh dogodkih, kjer bo sodelovalo Slovensko vegansko društvo. Na voljo bo tudi v trgovini Kalček in drugih trgovinah z zdravo prehrano, knjigarnah, Loving Hutu itd. V kratkem si jo bo možno izposoditi tudi v knjižnicah po Sloveniji.

 

brosure.jpg