Aplikacija Cruelty Free Scanner

novica-cruelty-free-app.jpg

 

V trgovino Google Play je prišla nova brezplačna mobilna aplikacija Cruelty Free Scanner, ki je namenjena preverjanju črtnih kod kateregakoli izdelka v trgovini (ličila, mila, čistila, hrana). Ugotovite ali je izdelek veganski oziroma če je testiran na živalih, na hiter in enostaven način – s skeniranjem črtnih kod.

Zakaj bi morali imeti to aplikacijo?

  • Ta aplikacija je enostavna, hitra in uporabniku prijazna. Pozabite na neskončno listanje in iskanje, saj nima seznamov in dolgih besedil. Prav zato je izjemno priročna med nakupovanjem.
  • Uporabniki imajo možnost dodajanja novih produktov v bazo podatkov. Tako se lista izdelkov razširja hitro, skupaj pa bomo ustvarili največjo bazo veganskih izdelkov ter ostalih kozmetičnih produktov, ki niso bili testirani na živalih.

Ker imajo uporabniki možnost dodajanja novih produktov v bazo podatkov, le-ta pa je zaenkrat še precej majhna, jih naprošamo, da izdelek, v kolikor ta še ni vnesen, dodajo sami. Tako se lista izdelkov razširja hitro, skupaj pa bomo ustvarili največjo bazo veganskih izdelkov ter ostalih kozmetičnih produktov, ki niso bili testirani na živalih.Z aplikacijo podpiramo izdelke, ki na nikakršen način niso posegla v življenja živali, zato podjetja in izdelki, ki še vedno testirajo na živalih oziroma niso veganski (hrana) niso prisotni v naši bazi podatkov (in jih zato tudi ne vnašajte).

Trenutno je aplikacija dostopna izključno za operacijski sistem Android.

Poslanstvo skupine, ki je aplikacijo naredila, je pomagati sočutnim strankam pri nakupovanju. S podpiranjem veganskih izdelkov in takih, ki niso testirani na živalih, želijo pomagati številnim nedolžnim bitjem. Ostanite na tekočem z novicami tako, da jim sledite na njihovi Facebook strani Cruelty-free Scanner.

Aplikacijo si lahko prenesete na povezavi.

 

Objavljeno: 12. april 2016