Zaključni dogodek Veganskega izziva

dogodek_izziv_zakljucni_dogodek-2019.jpg


Kdaj: Sobota, 2. febraurja, od 18:00 do 21:00
Kje: Prostori četrtne skupnosti Center, Štefanova ulica 11, 1000 Ljubljana 

 
Dogodek je namenjen proslavi ob zaključku januarskega Izziva, na katerem je sodelovalo rekordno število udeležencev - bilo vas je več kot 2.100! Hkrati se bomo zazrli v pretekli mesec in delili svoje izkušnje, mnenja ter na novo pridobljeno znanje, s tem, ko bomo v manjših skupinah na glas razmišljali:

 

  • o kulinaričnih uspehih (in neuspehih) preteklega meseca (ne pozabite fotografij, da bomo ob njih skupaj cedili sline - ali pa jokali),
  • o razlogih, ki vegane prelevijo v aktiviste, 
  • o veganih, ki se kljub vsesplošnemu strahu o bližajoči se smrti zaradi pomanjkanja beljakovin več kot uspešno ukvarjajo s športom,
  • o nutricionistiki in zdravju (ste ta teden že vzeli svojo dozo vitamina B12?),
  • o rastlinskem prehranjevanju kot učinkovitem načinu varovanja našega modrega planeta,
  • o odzivih prijateljev in družine na oznanilo o prehodu na veganstvo ter
  • o miroljubnih kmetijah in zatočiščih za rešene živali.


Vtise o eni izmed takšnih kmetij, Nikini prijazni vasi, nam bo iz prve roke posredovala Jasmina Hrastovec, ki nam bo približala zgodbe Mame, Nike, Pepe, Rozi, Tinke in drugih živali, ki na tem varnem koščku zemlje uživajo življenje brez skrbi. Pogovoru bo sledila okusna veganska pogostitev, vstop pa je seveda tudi tokrat prost (tako za udeležence izziva kot vse ostale).

Vstop je brezplačen tako za udeležence izziva kot tudi za vse ostale!

Izziv je seveda na voljo še naprej. Prijavi se na brezplačen 30-dnevni mentorski program Veganski izziv ali pa ga po uspešno opravljenem izzivu v januarju priporoči svojim prijateljem:

www.izziv.si

Povezava na Facebooku.

Organizator:

Slovensko vegansko društvo
www.vegan.si