Veliki Veganski izziv 2020

izziv-2020.png

 

Kdaj: meseca Januarja 2020
Kje: na spletu in po Sloveniji

Prijavi se na: www.izziv.si

Veganski izziv je brezplačni mentorski program, ki v Sloveniji poteka že sedmo leto zapored. V tem času se ga je udeležilo že več kot 10.000 udeležencev. Naslednji izziv se začne že 1. januarja, spremljali ga bodo številni dogodki!

Vsak dan v mesecu boste prejemali nasvete, napotke in odgovore na vprašanja, ki se pojavljajo ob omembi veganstva. Za vas smo pripravili vsakodnevni jedilnik ter številne dodatne recepte za posebne priložnosti. Z Veganskim izzivom ste tako obogateni z recepti za vsako priložnost - naj bo to novoletna zabava, rojstni dan ali poletni piknik. Preko elektronske pošte vas bo (v kolikor se za to odločite) spremljal tudi veganski mentor, ki vam bo zaupal vse lokalne rastlinojede skrivnosti.

Izbor meseca ni naključje. Januar postaja svetovno znan kot Veganuary ali kot mesec veganstva. Čas, da z novoletnimi zaobljubami naredimo nekaj dobrega zase, za okolje in za živali!

V mesecu januarju vas vas čakajo:
- uvodna predavanja
- kuharska delavnica
- filmski večer
- nagradna igra za vse sodelujoče
- več kot 100 receptov
- odlični nasveti glede prehrane in zdravja
- boljše počutje in več energije
- živalim in okolju prijazen program
- zaključni dogodek

Čeprav se je januarski Veganski izziv že začel, se mu lahko pridružiš kadarkoli, saj poteka skozi vse leto. Prijavi se na www.izziv.si