Veganski kebab na dogodku Ker mamo radi koroško kuhíno

dogodek_veganski_kebab_na_koroski_kuhinji.jpg

Kdaj? Četrtek, 27. junija 2019 od 10.00 do 16:00
Kje? Mestna tržnica, Ravne na Koroškem

Slovensko vegansko društvo (www.vegan.si) sestavljamo prostovoljci, ki večkrat letno na različnih dogodkih po Sloveniji uspešno predstavljamo, kako enostavno je živeti na rastlinski prehrani. Seveda to največkrat počnemo s pomočjo okusnega golaža, kremastih slaščic in drugih prigrizkov, ki jih boste želeli čim prej pripraviti tudi doma. To vam bomo vsekakor omogočili s kuharskimi nasveti in brezplačnimi zloženkami s kar 28 recepti, katere z veseljem podelimo obiskovalcem naše stojnice.


Vsi želimo biti odgovorni in dobri, tako do sebe kot tudi do drugih okoli nas. Na naši stojnici vam bomo predstavili zdravstvene prednosti veganstva in kuhinje brez sestavin živalskega izvora ter razložili, kako je izbira vsebine našega krožnika povezana z okoljevarstvom. Dobrodošli ste vsi ljubitelji živali in kulinarični navdušenci. Ker smo golaž kuhali že lansko leto, bomo letos za vas pripravili pravi pravcati veganski kebab, različne veganske slaščice in osvežujoče domače napitke.

Po okusnem kosilu in sladici se boste želeli kar takoj prijaviti na naš brezplačen mentorski program 30-dnevni Veganski izziv. To lahko sicer storite kadarkoli na: www.izziv.si

 

Dogodek na facebooku.