VEGAN HANGOUTS: Izmenjevalnica oblačil in večer družabnih iger [14. 10. 2023]

Vegan Hangouts, oktober 2023 - header – kopija 570.jpg


KDAJ? Sobota, 14.10.2023, ob 17:00.
KJE? Prostori ČS Polje, Zaloška cesta 160, Ljubljana.
 
Čas je za jesensko izmenjevalnico oblačil in večer družabnih iger v sklopu dogodkov Vegan Hangouts. ???????? Tokratno sobotno druženje bo potekalo v duhu ponovne uporabe in večje odgovornosti do okolja. Vabljeni ste VSI, saj dogodek kljub selitvi v notranje prostore vsekakor ni zaprte narave. ????
 
S seboj lahko prinesete tiste kose oblačil, ki vam že dolgo stojijo v omari in ste se jih naveličali, bodo pa morda popestrili garderobo in osrečili nekoga drugega. ???????????? Na koncu dogodka boste lahko svoja oblačila, ki jih nihče ni izbral, vzeli nazaj ali pa jih podarili. Preostanek oblačil bomo namreč odnesli Kraljem ulice in/ali v Zavetišče za brezdomce.
 
Po izmenjavi oblačil bomo popoldne nadaljevali z namiznimi igrami, zato prinesite tudi svojo najljubšo igro ali pa tiste, ki so primerne za krajše igralne etape. ????♦️????♟️
 
Kot vedno na naših druženjih ob dobri (veganski!) hrani ???????????? , vsak od nas prinese tudi "nekaj dobrega za pod zob", svoj krožnik, pribor in kozarec/flaško za vodo. Najboljše je pripraviti zalogaje v velikosti grižljaja, tako da tudi tisti brez krožnikov brez problema okusijo jedi. Super bo tudi, če se ime jedi in recept zapiše na manjši listek, ki ga lahko priložimo hrani.
 
Se vidimo! ????????
 
Dogodek najdete tudi na Facebook-u: KLIK.