Tek za živali

dogodek_tek_za_zivali_2018.jpg

 

Kdaj: Sobota, 5. maj 2018, štart ob 9:00 ali 9:30

Kje: Ljubljana

 

Letos se bomo veganski tekači že četrtič udeležili tradicionalnega Teka trojk, ki vsako leto poteka v Ljubljani.

Dogodek se odvija na isti dan kot Vegafest (5. maj 2017), saj smo se odločili, da bo vse skupaj postala nekakšna tradicija. Kot tekač/ica se lahko udeležiš teka na 12.5 km ali 29 km, s svojim sodelovanjem promoviraš veganstvo ter pripomoreš k razbijanju mita glede veganov in športa.

Vsak udeleženec bo od društva dobil tekaško majčko z veganskim motivom, ki jo bo nosil med tekom. Če bi se želel/a udeležiti dogodka in teči v imenu živali, nam piši do 14. aprila 2018 na info@vegan.si. V mailu prosim napiši svoje ime, priimek, letnico rojstva, številko majice in telefonsko številko. Prijavite se lahko v že formirani trojki ali pa kot posameznik/ca in bomo trojko sestavili skupaj.

V mailu boste dobili nadaljne informacije glede prijave in ostalih podrobnosti o dogodku. Zadnji dan za spletno prijavo je 20. april 2018. Strošek prijave skupine znaša 10 evrov (čipi so vključeni v prijavnini).

Namen teka ni podiranje rekordov, ampak druženje, medsebojno spodbujanje in promocija veganstva. :) Zato upamo, da nas bo letos še več kot prejšnje leto!


Več informacij o Teku trojk si lahko preberete na facebook strani dogodka in strani Teka trojk.